101022
Bilder från spelningarna vi haft i sommar och höst är inlagda.

101017
Nya fräscha videoklipp ifrån spelningen vid invigningen av Nordmalings nya resecentra. Finns nu att avnjuta under menyn musik och videoklipp.


090829
ÄNTLIGEN så har vi fått tag på en pianist.
Och en riktigt duktig sådan dessutom. Han har redan varit med på en spelning. Och det svängde rejält om hans pianospel. Mer info om Håkan, som han heter, kommer på bandet-sidan inom kort.

090523
Äntligen sommar. Vi jobbar på, och repar så ofta vi hinner. Inte för att det kanske behövs alla gånger, men för att det är så jäkla kul. Några nya medlemmar är inte aktuella ännu. Men en pianist vore ju rätt kul!

090226
En av våra gitarrister, Björn Tegström är en man med många järn i elden. Han har lämnat bandet på egen begäran på grund av tidsbrist. Vi tackar honom för den tid han spelat med oss, och önskar honom lycka till med allt han tar sig för, både på och utanför scenen.

090111
Nytt år, nya låtar och nya spelningar.
Vi just har genomfört första repet efter juluppehållet. Och det gick ju hur bra som helst. Under 2009 hoppas vi på att vi får träffa både ny och gammal publik. Samt att få träffa så många andra countryband som möjligt. Det är alltid kul att få sitta och snacka lite skit med andra som lirar, men framför allt att få lyssna till när de spelar. VI SES!

081123
Nu börjar året lida mot sitt slut, och
spelförfrågningar för 2009 börjar komma in.
Inte mycket är bokat. Men förhoppningsvis
ska vi få ihop till ett riktigt trevligt spelår.
Senast var vi på Droskan i Umeå. Och vi vill passa på att tacka en riktigt countryintresserad publik. Det märks att det behövs countryband. Och det är ju roligt!
Nästa gig är på en linedance-fest. Och det kan ju bara bli bra. Vi ser fram emot detta.

080912
Willie Nelson live, solbränna vid stillahavskusten, storslagen natur med canyons, berg, oändliga vidder och små läckra westernstäder. Oregon! Dit var Zebulon och resten av familjen Macahan på väg i den gamla tv-serien från 70-talet. Och dit åkte även Lars, en av våra gitarrister. I söndags kom han hem igen, hänförd och inspirerad.
I höst kommer vi att repa in ett gäng nya låtar. Mest för vår sångerska Susanna. Men det kommer även att ramla in en och annan ny låt med Peter på sång. I övrigt är ni välkomna att kolla in vår kalender under länken "spelningar".

080811
Så har det gått en dryg vecka sedan country-festivalen i Furuvik. Lite otur med vädret, men på det hela taget en mycket trevlig helg. Vår spelning räddades av den tappra publik som trotsade vädret. En eloge till alla er. Och vår fulla förståelse för er som gav upp. Vi skulle inte heller vilja stå där i ösregnet.
Nu laddar vi för höstens spelningar, med Susanna Norén som en av sångarna. Närmast Garaget BBQ på Umedalen i Umeå,
lördagen den 16:e augusti.

080725
Kolla in de nya videoklippen ifrån spelningen på Vännäsdagarna. Ni som tycker att filerna tar för lång tid att buffra, eller ladda hem, kan titta på dem på You Tube. Sök på "country, Nordmaling".

080722
Så har halva sommaren förflutit, och nästa spelning är i Furuvik... äntligen.
Nytt är att vi övertalat Susanna Norén från Örnsköldsvik att ge sången, och oss, en andra chans. Hon har redan gjort ett gig med oss. Och fler blir det under sensommaren och hösten. Madelene Landby sjunger dock med oss i Furuvik.

080430
Sommarens spelningar kommer in allt eftersom. Det finns nu en sida där man kan se de kommande spelningarna. Måste naturligtvis meddela att vi fått chansen att visa upp oss på Furuviks Countryfestival i år. Det skall bli fantastiskt kul.

080304
Vi vill tacka alla som kom på vår bjudningsdans på Oasen i lördags, alltid lika kul med slutsålda biljetter och mycket folk. Ett stort tack också till Appendix som delade scenen med oss, det gör vi gärna om.

080117
Bandet repar för fullt med de fyra i
kärntruppen. Madelene Landby, det
femte elemtentet och vår räddande
ängel, hjälper till på sång. Och vem
vet om det dyker upp ytterliggare
musiker och backar upp under
resans gång.

I dagsläget består av huvudtruppen
av kompgitarr/sång, bas,trummor
och leadgitarr.
Det slipas för fullt på en hel del nya
låtar. Men vi gräver även upp ett par
"nygamla"  låtar som dammas av och
putsas upp.
"Stay tuned for further updates!"